Page 7 - JAPANESE KNIVES 05
P. 7
ΤΗΓΑΝΙΤΑ
ΜΑΚΙ ΣΟΎΣΙ
ΜΕ ΠΑΝΚΟ
ΥΛΙΚΑ
• 2 αβγά χτυπημένα
• πάνκο
• 2 ρολά μάκι σούσι ή ουραμάκι
• λάδι για τηγάνισμα
ΟΔΗΓΙΕΣ
1 Βάζετε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και
ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά.
2 Περνάτε τα ρολά πρώτα από το αβγό
και έπειτα από το πάνκο. Αν τα ρολά
μας είναι μάκι σούσι, τότε τα περνάτε
από το αβγό και το πάνκο δύο φορές.
3 Τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ένα
χρυσαφί χρώμα.
4 Αφαιρείτε τα ρολά από το τηγάνι και
τα τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας, για
να στραγγίξει το λάδι.
5 Κόβετε σε ροδέλες και σερβίρετε το
τηγανητό σούσι ζεστό με σάλτσα της
προτίμησής σας.
συνταγές για όλους 7