Page 8 - JAPANESE KNIVES 02
P. 8

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΝΓΚ ΠΑΟ



                         ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΠΟ ΤΉΝ ΚΙΝΑ  CHINESE FOOD



                    ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ                           ΓΙΑ ΤΉ ΜΑΡΙΝΑΔΑ               ΓΙΑ ΤΉ ΣΑΛΤΣΑ

                    ΥΛΙΚΑ                                      ΥΛΙΚΑ                         ΥΛΙΚΑ

                    •  700 γρ. στήθος κοτόπουλου,              • 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού          • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
                      κομμένο σε μικρά κομμάτια                • 1/4 κ.γ. ζάχαρη             •  1/4 κούπας κρύο
                    •  3 κ.σ. ελαιόλαδο                        • 1 κ.γ. σάλτσα σόγιας          ζωμό κότας
                    •  1 κ.σ. μπούκοβο                         • ½ κ.σ. κορν φλάουρ          •  1 σκελίδα σκόρδο
                    •  ½ κούπα κάσιους ή, αν προτιμάτε,        • 1/4 κ.γ. λευκό πιπέρι         ψιλοκομμένη
                      φιστίκια                                 • 1 ασπράδι αβγού             •  2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
                    •  1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ                •  2 σκελίδες σκόρδο          •  1 κ.σ. ξίδι ρυζιού
                    •  2 φρέσκα κρεμμυδάκια                      ψιλοκομμένες                •  1½ κ.γ. ζάχαρη
                      ψιλοκομμένα                                                            •  1 κ.γ. κόκκινο ξίδι από
                    •  1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε                                           κρασί
                      λωρίδες                                                                •  1 κ.γ. σησαμέλαιο
                    •  3-4 κόκκινες καυτερές πιπεριές
                      (ανάλογα πόσο καυτερό προτιμάτε
                      το πιάτο)
                    •  Ρύζι πιλάφι για το σερβίρισμα










































              8          συνταγές για όλους
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13