Page 8 - JAPANESE KNIVES 02
P. 8
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΝΓΚ ΠΑΟ
ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΠΟ ΤΉΝ ΚΙΝΑ CHINESE FOOD
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΉ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΉ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
• 700 γρ. στήθος κοτόπουλου, • 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
κομμένο σε μικρά κομμάτια • 1/4 κ.γ. ζάχαρη • 1/4 κούπας κρύο
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κ.γ. σάλτσα σόγιας ζωμό κότας
• 1 κ.σ. μπούκοβο • ½ κ.σ. κορν φλάουρ • 1 σκελίδα σκόρδο
• ½ κούπα κάσιους ή, αν προτιμάτε, • 1/4 κ.γ. λευκό πιπέρι ψιλοκομμένη
φιστίκια • 1 ασπράδι αβγού • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
• 1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ • 2 σκελίδες σκόρδο • 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένες • 1½ κ.γ. ζάχαρη
ψιλοκομμένα • 1 κ.γ. κόκκινο ξίδι από
• 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κρασί
λωρίδες • 1 κ.γ. σησαμέλαιο
• 3-4 κόκκινες καυτερές πιπεριές
(ανάλογα πόσο καυτερό προτιμάτε
το πιάτο)
• Ρύζι πιλάφι για το σερβίρισμα
8 συνταγές για όλους